zondag 29 januari 2017

LR: Nieuwe voornemens!

Wist je dat? 
Hey allemaal, het is weer even geleden!!! 
Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen!!!! 
...

Ja, awel ja, zolang de maand nog niet voorbij is, mag ik iedereen die ik zie 3 kussen geven! Dus bij deze, Mwah, mwah en mwah!

Een nieuw jaar, maar ik moet voor mezelf eerlijk zijn, en zeggen dat ik echt slecht ben in goede voornemens. Want, we weten het allemaal. Niemand doet hier echt aan mee! 'Ik ga niets meer drinken', tot dat eerste kriekske uw lippen kust! Om maar te zwijgen van de kilo's die we willen verliezen wanneer ons chocolade, sushi of ander knap vlees voorgeschoteld wordt!

meme

Nee, mijn goed voornemen, was om meer werk te maken van m'n blog! Ja, en ik moet zeggen, nee ik ben niet zo goed gestart, des te meer motivatie om werk te maken de 11 resterende maanden die nog komen!

Je ziet de titel, LR! En ik 'voel' jullie denken... Grapje, ik geef toe,ik had er ook nog niet van gehoord. Op een verveelmoment, zat ik (weeral) achter Facebook, en zag ik dat een madam iemand met een blog zocht. Om producten te testen. Een kleine stille droom van me, is dat m'n blog bekend raakt in het blogwereldje. Iedereen heeft zo zijn dingen, gezien ik niet goed ben ik kilo's verliezen, kom ik ze liever bij wanneer ik een blogje typ over de beste sushi ter wereld, of over een saunabezoekje dat me in m'n blootje zette. Ooit komt dit er wel...

En zo leerde ik Nikki kennen! Nikki is een toffe madam, die sinds november LR verkoopt, LR zijn schoonheidsproducten met Aloƫ vera in, en ik hoor je denken, neenee, dit is GEEN F****** nog H******** waar ze je het ene bij het andere aansmeren 'want nen dokter heeft dat uitgevonden, en steunt dit, en we rijden rond met dikke bmw's en patatiepatata' ... Nee, LR doet meer. Ik ga hier verder geen andere commentaar geven op F en H, het is mijn ding niet, maar liefste vrienden die hier wel in handelen... Ik heb PCOS, en zal nooit afvallen op een gezonde manier met bepaalde shakes.

Afbeeldingsresultaat voor lr world

Ik mocht dankzij Nikki 3 babyproducten testen, voor ons Elientje, namelijk de bubble wash, de body lotion en gezichtscreme. Ik naaide een mooi setje, en samen hopen we dit zo als geschenk te kunnen aanbieden op enkele van de parties die ze zal geven. Screw you pampertaarten, we leven in een ecologische tijd, en niets is zo leuk als zelfgemaakte cadeautjes. Dusja, neem zeker contact met ons op voor meer informatie!

foto van Rebecca Asaro.

Nikki volg, like en share je, gewoon door op haar naam te klikken!
Mij kan je volgen via Bloglovin', door hier een berichtje achter te laten, of gewoon door op mijn naam te klikken. Kennelijk vinden mensen ons leven zeer leuk om te volgen. Ohja, en de online ruzie's tussen mij en m'n lief... Neem ze met een korreltje zout, of drink een kriekske met mij :p

Oh, seg, wist je, dat Nikki (echt een superlieve!!!!) keiveel kent van de producten die ze verkoopt, omdat ze het merendeel al in huis had voor ze ermee begon! Dat kunnen er niet veel zeggen he!
En dat wanneer jij zelf niet in de mogelijkheid bent om een demo te geven bij je thuis, zij haar woning 'leent' om een demo te geven? Je zorgt voor je gasten, neemt wat lekkers mee, komt wat vroeger om mee te helpen klaarzetten et voila!
Wist je dat ze altijd een mooie attentie voorziet voor haar gasten?
Wist je zelfs dat, wanneer je niet kunt kiezen tussen alle mooie flesjes parfum en hun heerlijke geuren, je een box kunt lenen, om thuis in een neutrale omgeving zelf te bepalen welke geuren je het beste passen?
En dat Nikki haar eigen LR-blog heeft?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten