zondag 29 januari 2017

LR: We gaan in bad!

Badjestijd, en kleine kindjes!

Ik geef toe, samen met nog mama's die nu waarschijnlijk knikken, dat badjestijd een aangenaam moment is. De kindjes nog even in bad laten spelen, terwijl je snel nog wat was weglegt, de voorbereidingen voor de dag erna treft, of gewoon, eventjes Facebook checkt. En dan nog het prachtig idee dat de kindjes normaal vlak erna gaan slapen... Jaja, deze mama houdt van badjestijd.

Dankzij Nikki mocht ik enkele babyproductjes testen van LR, en ik moet toegeven... Ik ben een zwitsalmama. De geur doet me altijd aan verse babytjes denken, en soms hou ik mijn laatste babytje graag een beetje klein... Ze moeten al zoveel leren, terwijl ze klein zijn...

Vanavond was het weer zover, badjestijd. Ons Elien moest en zou haar pop mee in bad nemen. 'Nee, mama, de baby moet ook in bad', en zo zag ik hoe mijn dochter mijn eerste kleindochter uitkleedde, en zichzelf, want dat kan ze 'zelluf doen'. Ik liet het bad stromen, en deed zoals altijd, waar het water uit de kraan komt, een klein geutje bubblebath van LR. De geur is totaal niet overheersend, maar na 5 minuutjes was het bad bedekt met een prachtige schuimlaag. Elien en haar pop gleden in bad, en deze mama, ja, ze genoot. Ze speelde met de eendjes 'waar zijn ze naartoe, daar zijn ze', liet haar baby flink drinken en pipi doen, waste zichzelf, en was een zeemeermin. Je moet weten, ons Elien heeft vooral in de winter een gevoelige huid. Ze heeft geen uitslag, maar soms bobbeltjes op haar armen, die aangeven dat haar huidje weer droger is. Na een kwartiertje weken, zwemmen en verzorgen in bad, merkte ik een mooie verandering. Haar huid op haar armen voelde al heerlijk zacht aan. Ik waste haar met milde zeep, en liet het water weglopen, dag bubbels, tot volgende keer!

foto van Rebecca Asaro.

Omdat ik ook de bodylotion en Face cream mocht testen, werd onze kleine truttebel nog meer verwend. Na haar afgedroogd te hebben, gaf ik haar een 'vassaasj' (massage), amai dat ruikt echt lekker! Weer heb je niet veel nodig, het smeert heel makkelijk uit, en voelt ook zacht aan van textuur, ik vergelijk het met aftersun. HEEL aangenaam! Omdat onze meid recent kennis maakte met de grond, heeft ze 2 weken met een prinsessenpleister rondgelopen. Gelukkig heeft ze een frou, Maar door de pleister, werd de huid errond ook gevoelig, en was dit ook de plek om de face cream uit te testen, nuja, ik heb heel haar gezichtje ingesmeerd, nogmaals, die geur!!!!

foto van Rebecca Asaro.

De productjes zijn zeer goed samengesteld, zodat je niet veel nodig hebt om je kleintje een optimale verzorging te geven. Hier vind je een link om alle babyproducten te checken, en bestellen kan je altijd bij Nikki doen! (Vermeld erbij dat je via mijn blog komt) Wil je een origineel cadeautje, neem dan contact met mij op, en dan naai ik een tof setje, zodat je met iets unieks aankomt op kraamvisite, of misschien je eigen kindje kunt wikkelen in een speciale creatie!

foto van Crebadinges.

UPDATE:
Wist je dat Elien haar huid waar een pleister was, weer heerlijk zacht is?
Wist je ook dat Wanneer je een demo wilt geven, maar de mogelijkheid niet hebt, Nikki haar eigen huis tentoonstelt, en wanneer je wel een demo geeft, zorgt Nikki voor heerlijke cava!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten