maandag 19 september 2016

Cameo: The first time

De cameo 3 was op komst, is nog op komst, anyway, ik kon goedkoop de cameo 2 + silhouette Mint kopen (je kocht de cameo en kreeg de mint er gratis bij), en was er al en tijdje over aant twijfelen. Toen ik deze promotie zag, keek ik met puppyoogjes naar mijn liefste wederhelft, en na een diepe zucht en de opmerking 'als ge hem zo graag wilt, bestel hem dan', deed ik een berichtje voor de bestelling.

Ik heb geen geduld, ik meen het, het begrip 'keep calm', heeft geen effect op mij, noch op mijn Italiaanse genen. Integendeel... Je kan je dan ook inbeelden hoe plezant deze voormiddag was. Ik maakte een mooie selfie van een prachtig toestel, en dito doos, en begon met alle moed. Ik had 2 online hulplijnen, en zoals ik altijd alle pech heb, was er een panne van Telenet. JA TELENET! Mijn eerste 20 grijze haren vandaag kreeg ik van jullie! Gelukkig was het snel voorbij, maar toch.Oke, hulplijnen... Ik kan hier zagen en zuchten, maar ben blij dat ik zowel Bina als Marieke ter beschikking had. Na een discussie over het spiegelen, kreeg ik toch mijn gelijk, en moest de flockfolie van de Banier niet gespiegeld worden, ja de tekening dus. Minder denkwerk voor mij, woohoo!

Mijn eerste poging mislukte falikant. Ik ben al toe aan een andere snijmat, en ben blij dat ik niet de enigste ben.
Poging twee, heh??? Die snijmat gaat ineens schuin... Euhm dit is ook de bedoeling NIET!
...
Mijn Italiaanse Signorita, ja, die met perfecte taille, zwarte golvende lokken, en Siciliaans temperament begon haar armen in de lucht te zwieren, en vloekte alle woorden die ik helaas ook gebruik als ik met de auto rij. Wat zei ik u over keep calm???

Poging 3 (en anders smijt ik hem uit het raam!) lukte! Jawel, echt het lukte! M'n cameo sneed niet alles 100% door, maar een schaar doet dat wel. Wel wat prulwerk om alles netjes uit de folie te krijgen, maar toch. Na even strijken was het T-shirt van Elien gepimpt, en ik hoop dat het kind mij later ook effectief helpt met de was op te hangen!

2 opmerkingen:

  1. Klinkt interessant, flockfolie waarvoor je niet meer moet spiegelen... En heel veel plezier ermee!!

    BeantwoordenVerwijderen