zondag 11 september 2016

Naaien: Sew naaiz meeting (en korting voor iedereen!)

Zondag 11 september kwamen we bijeen met Sew Naaiz, ik had al een paar keer iets gepost over 'een geheim project', ik hou wel van verrassingen, en kreeg er ook redelijk wat respons op. Gefopt, dit was de verrassing dus!

Voor alle dames die aanwezig zouden zijn had ik iets kleins voorzien. U moet weten, in februari hadden we ook onze bijeenkomst, en als extra verrassing was er een heuse goodiebag voorzien. Dit effect wou ik ook creëren, en zo begon ik potentiële 'sponsors' een beetje lastig te vallen... Velen lieten niets weten, velen 'deden niet mee want we behoorden niet tot hun doelgroep', maar enkelen steunden ons wel. En hoe? Ik zou ze kunnen en willen kussen, hoewel ik denk dat dit een andere toekomstige samenwerking misschien met een raar ook zou kunnen benaderen.

Ja, dit wordt ook een reclameblogje, want u weet het ook, mond op mondreclame werkt het best.

Afbeeldingsresultaat voor sew thank you

Dank u Nooteboom Textiles voor het tijdschrift 'Stitched by you', en de pen. Velen vergeten dat wanneer je maten opneemt, je vaak en pen nodig hebt om notities te maken. Ook voorzien zij een 'wedstrijd' onder ons, dat de persoon de de leukste blog schrijft over het tijdschrift of een creatie eruit een mooie prijs wint. Dames meedoen!!!!
Afbeeldingsresultaat voor nooteboom textiles

Dank u Lapjeskraam Paul & Gonneke voor de prachtige goodiebag! En ze zijn dan ook nog zo mooi ingepakt dat ik ze niet durf uit te pakken! In dit pakket zat de recente editie van Poppy, een naaitijdschrift voor kinderen, zij verkopen ook bijna alle stoffen van Poppy, een handige lintmeter en een mooie kortingsbon.Dank u Kokette Katinka, voor de mooie knoopjes, ritsen en tornmesjes! We gaan ze zeker gebruiken om creaties aan te passen, versieren en open te doen.
Afbeeldingsresultaat voor kokette katinka

Dank u De Banier Creatief voor de mooie sjaaltjes, die we zeker kunnen gebruiken, en de kortingsbon voor de septemberpromotie! Voor knutselgerief weten we dat we altijd bij jullie terechtkunnen. Ook de restjes flock folie die we kregen kunnen we zeeeeeeker en vast gebruiken!
Afbeeldingsresultaat voor de banier

Dank u Made By Oranges voor de prachtige kortingsbon en de tijdschriften. Hoewel we niet elk lid eentje kunnen geven, neem ik ze morgen mee zodat de leden die het wel willen het mee naar huis kunnen nemen. Ze hebben ook een kortingscode voorzien van 20% met code: korting8819 op hun site wanneer je een tijdschrift nabestelt. Mooi, niet?
Afbeeldingsresultaat voor made by oranges


Dank u Albano Naaimachines voor de rijkgevulde goodiebag met speldjes, naalden, garen, elastiek en prachtige brochures die ons nog meer stimuleren om het beste uit onze hobby te halen. Vakmanschap herken je in vele kleine dingetjes, en jullie zijn zo begaan met jullie vak!

Natuurlijk wil ik ook Gigos Genk Zuid bedanken, voor hun zaaltje dat ik mocht gebruiken. In een industriestad als Genk, is de jeugd zeer belangrijk. Zij zetten zich in voor deze kwetsbare groep. Je moet weten, de werkloosheid in Genk is best wel hoog. Enkele jaren geleden sloot onze fordfabriek, en verloren heeeeel veeeel mensen hun werk, waarvan ook gezinnen waar beide ouders bij Ford werkte, of bij een bijbedrijf. Jeugdwelzijnswerkingen zoals Gigos organiseren dan ook gratis kinderwerking om de kinderen van de straat te houden, en zich toch te laten amuseren. Ik doe er soms vrijwilligerswerk en ook mijn kindjes genieten van het spelen bij hun.
Afbeeldingsresultaat voor gigos


Voor de personen die hier enkel zijn voor de korting, jaja, ik geef toe, ik doe dat ook hoor!
Wanneer je op Made by Oranges tijdschriften bestelt, kan je deze code ingeven: korting8819 en dan krijg je 20% korting! Jawel je leest dat goed. Omdat dit een mooie korting is, is deze actie slechts beperkt tot en met 25/9, dus snel profiteren is de boodschap.


Rest mij enkel nog alle anderen te bedanken die van plan zijn om nog na te sturen, ik beloof dat het correct verdeeld wordt, en u mee opgenomen wordt in deze lijst.

Voor zij die benieuwd zijn naar wat ik zelf gemaakt heb, hier vind je een blogje van de dag zelf :)

4 opmerkingen:

 1. Super georganiseerd, Rebecca! Tof dat je een goodie bag had voorzien! Dat Poppy magazine vind ik ook de max. En de Lapjeskraam sponsor jij al genoeg, denk ik, dus maar normaal dat ze wat terug deden 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk! Zo een naaidagje is altijd gezellig! Moest je volgende keer nog plaats hebben kom ik graag ;-) Ook zonder goodie bag, lijkt me tof u ook eens te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je mag me altijd toevoegen op fb en dan kunnen we zo eens afspreken, altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen :)

   Verwijderen
  2. Super ga het meteen doen had je reactie gemist sorry ;-)

   Verwijderen