zaterdag 17 september 2016

Eten: Oops, I cheated!

Jawel, je leest dat goed. Ik ben op een ander gegaan! Een andere slager dan gewoon, zijn armen waren gespierd van mankracht, en we hadden een zwoele..... Nee, grapje! Ik besloot de producten van de vegetarische slager te proberen.

Op hun Facebookpagina  kan je reviews lezen, zoals je ziet, zijn ze op enkele na, zeer positief. Ik hou wel van zulke bedrijven, gewoon de naam alleen al 'kipstuckjes', op hun webshop vind je nog veel dingen met leuke namen. Visvrije tonijn, vegetarische Bacon.... Hoe geweldig!

Ik kocht vandaag hun Kipstuckjes, die je ook in de webshop kunt vinden, jammer genoeg is de verkoopprijs in de Albert Heijn bij ons op de staat 30 cent hoger, langs de andere kant, zal ik er niet om zagen... Ik ben een foodie, en geef liever wat meer uit om iets te proeven, dan me de rest van de dag slecht te voelen omdat ik het niet geproefd heb. Maar ik denk dat ik toch eens online zal bestellen, hun assortiment is veel groter dan dat van in de appie bij ons.



Nuja, die Kipstuckjes... Ze zitten per 160 in een bakje, en zien eruit als plukjes beige rubber... En als je ze uit de verpakking haalt, ruiken ze ook niet echt lekker, ook niet vies he. Maar toch niet echt aangenaam. Mijn neus waarschuwde me al, maar toch besloot ik te volharden. We gingen wraps eten. Ik stoofde een teentje look, in een goede geut olie, en sneed de stukjes in 2 (int lang), om het makkelijker te verdelen. Die deed ik erna erbij, en liet (zoals op de verpakking staat), alles netjes bakken. Ik proefde ook niet. Wel deed ik erna 3 fijngesneden paprika's erbij, wat paprikapoeder, en een pot salsa voor er een sausje van te maken. Test 1: de kinderen.



Robbe vond het heel lekker
Elien smulde er ook van



Woopwoop 2 van de 4 geslaagd.

Ik maakte voorzichtig eentje voor mezelf, en was aangenaam verrast. Wauw! Dit voelt en proeft effectief naar kip! Stevig en mals tegelijk, en echt lekker! En Kristof zelf, ja, hij vond de saus wat zoet, maar de kip voelde aan als kip. Missie geslaagd, in your face Somers!

Ik ben blij dat ik nog enkele pakjes 'vegetarisch vlees' gekocht heb, niet dat we zelf vegetariërs zijn, verre van. Maar soms mag je toch eens variëren, niet?

Ohja, nog een leuk feitje, de Kipstuckjes zijn VEGAN!

3 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Had ik u verteld dat het vegetarisch vlees was had je het niet lekker gevonden.

   Verwijderen
  2. Had ik u verteld dat het vegetarisch vlees was had je het niet lekker gevonden.

   Verwijderen